Kattoturva

Oikeanlaiset ja riittävät kattoturvatuotteet varmistavat, että katoilla pystytään liikkumaan ja huoltamaan niitä turvallisesti. Kattoturvatuotteet tulee olla asianmukaiset (laissa määritellyllä tavalla), jotta katolla liikkuminen ja työskentely olisi turvallista. Talvella lumiesteet turvaavat asukkaiden ja kiinteistön lähistöllä liikkuvien kulkijoiden turvallisuuden. Lumiesteet estävät jää- ja lumimassojen putoamisen.

Kattoturva sisältää mm.

  • Kattoturvakartoitukset
  • Kulkusillat
  • Lumiesteet
  • Lapetikkaat
  • Kaiteet
  • Turvakiskot
  • Talotikkaat
  • Palotikkaat
  • Piipunhoitotasot
  • Huoltotasot

Kattoturvatuotteet asennettuna

Asennamme laadukkaat kattoturvatuotteet – meiltä saat kattoturvatuotteet nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kattoturvatuotteiden valmistajat myöntävät tuotteilleen materiaalitakuun. Me myönnämme myös työllemme aina takuun.

Suoritamme asennustyöt turvallisesti ja asianmukaisesti

Solvikin Kattohuollon työntekijät ovat kaikki alan ammattilaisia ja sertifioituja kattoturvatuotteiden asentajia. Suoritamme turvatuotteiden asennuksen aina huolellisesti ja asianmukaisesti.

Meillä on henkilönostimia, joilla pystymme suorittamaan vaativatkin korkeanpaikan työt. Henkilönostin ja ammattitaitoinen kuljettaja kuuluvat samaan pakettiin pyydettäessä. Ammattimies tuo nostimen paikalle ja suorittaa samalla työt. Helppoa ja kätevää.

Päivystämme 24/7 kiireellisissä huolto- ja korjaustöissä

Pääsemme paikan päälle hyvinkin pikaisesti. Palvelemme kiireellisissä tapauksissa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja reagoimme yhteydenottoihin välittömästi. Ota yhteyttä, kun tarvitset pikaista apua!

Solvikin Kattohuolto

Olemme toimineet alalla pitkään ja olemme luotettava kattojen asiantuntija – referenssisivuilta löydät kattavan esittelyn asiakastöistämme. Meillä työskentelee yhteensä kolmisenkymmentä ammattilaista. Nopeus on valttimme. Tavoitteemme on palvella asiakkaita mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla.

Nopeus yhdistettynä laadukkaaseen työnjälkeen ja luotettavaan palveluun on toimintamme ytimessä. Pyrimme olemaan nopeampia kuin alan muut toimijat – meiltä saat aina palvelua, kun sitä tarvitset.

Yhteydenotot ja tiedustelut

040 579 8190
[email protected]
[email protected]

Onko kiinteistösi kattoturva kunnossa? Solvikin Kattohuolto on kattotöiden ammattilainen, joka tekee työt sovitussa aikataulussa. Asennamme kattoturvatuotteet, kuten muun muassa kulkusillat, turvakiskot, kaiteet, lapetikkaat lumiesteet, piipun hoitotasot, talotikkaat ja nousukiskot. Lisäksi teemme myös kattoturvaan liittyviä kartoituksia sekä valmistamme piipunhoitotasoja, piipunhattuja ja lumiesteitä mittatilaustyönä.