Nostolava-auto Helsinki

Tarjoamme nostolava-autopalvelut Helsingin alueella kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kalustomme on saatavilla sekä kiireellisiin päivystystapauksiin että kiireettömpämpiin töihin Helsingin alueella. Haluamme tehdä palvelustamme mahdollisimman helppoa asiakkaalle: nostolava-auto toimitetaan paikan päälle aina ammattitaitoisen kattomiehen tai peltisepän toimesta. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet myös nostolava-autokuljettajan koulutuksen. Tarjoamme asentajan ja kaluston samassa paketissa, jolloin yksi välivaihe poistuu ja asiakkaan työ helpottuu.

Päivystys 24/7

Kun tarvitset nostolava-autoa Helsingin suunnalla, ota yhteyttä ja soita 040 579 8190. Päivystämme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja palvelemme nopeasti kellon aikaan katsomatta.

Nostolava-auton avulla hoidamme mm.

  • Räystäiden korjaukset
  • Ikkunoiden pesut
  • Lipputankojen nuppien vaihdot
  • Rappausten korjaukset
  • Rakennuspeltien korjaukset
  • Vuodot ikkunoissa ja julkisivuissa

Henkilönostimillamme pääsemme paikkoihin, joihin ei muuten pääse – voimme vaihtaa muun muassa lipputangon nuppeja ja korjata räystäitä. Nostolava-auto päivystyksemme hoitaa muun muassa äkillisiä rappauksen putoamisia, irtonaisia rakennuspeltejä sekä julkisivu- ja ikkunavuotoja.

Henkilönostimemme on vuokrattavissa myös esimerkiksi erilaisiin kunto- ja lopputarkastuksiin. Tuomme koneen kohteeseen ja laitamme kaiken valmiiksi suunnittelijoita ja tarkastajia varten.

Solvikin Kattohuolto on kattojen ja kiinteistöjen ammattilainen

Solvikin Kattohuolto toimii pääkaupunkiseudulla. Palvelemme kattojen ja kiinteistöjen kokonaisvaltaisessa kunnossapidossa ja korjauksissa. Teemme muun muassa pinnoitus- ja maalaustöitä sekä ikkuna- ja julkisivutöitä. Saat meiltä myös ammattitaitoiset ja laadukkaat peltisepänpalvelut, kattoturvatuotteet sekä vedenpoistojärjestelmät. Myös ikkuna- ja julkisivupesut kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Omalla nostinkalustollamme pääsemme paikkoihin, joihin ei muuten ylety. Pesemme ikkunoita haasteellisissa paikoissa ja teemme kattokorjauksia hankalissa olosuhteissa.

Nostolava-auto Helsinki – nopeaa ja helppoa

Voit tilata meiltä nostolava-auton työhön kuin työhön mihin kellonaikaan tahansa vuoden ympäri. Me hoidamme kaiken. Saat auton paikalle nopeasti osaavan ammattikuljettajan kanssa. Saat kauttamme myös tarvittavat katuluvat, jos niitä tarvitaan.

Nostolava-auton toimittaa perille ammattikuljettaja. Kaikki kuljettajamme ovat nostolava-autokuljettajan tutkinnon suorittaneita kattomiehiä ja peltiseppiä, jotka voivat suorittaa myös työurakan. Kolmansia osapuolia ei tarvita – kuljettaja tuo nostolava-auton paikalle ja suorittaa työn samalla. Vaivatonta ja helppoa.

Nostolava-auto Helsinki – ota yhteyttä

040 579 8190
[email protected]
[email protected]