Peltiseppä Helsinki

Jokainen Solvikin Kattohuollon peltiseppä on alan rautainen ammattilainen, joilla on kokemusta hyvin haastavistakin pellityksistä. Uusimme ja korjaamme muun muassa Helsingin keskustan vanhojen rakennusten peltikattoja ja kuparikattoja. Peltiseppämme tekevät myös julkisivupellityksiä tasakattoihin ja kirkontorneihin. Palveluihimme kuuluvat lisäksi ikkunalistoitukset, piipunpellitykset ja peltipaikat. Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Mikään pellitys ei ole meille liian vaativa.

Peltiseppä pellittää kaiken piipusta kivijalkaan

Toteutamme kiinteistöjen kaikki peltityöt laidasta laitaan. Uusimme ja korjaamme muun muassa vesikattoja, ikkunalistoituksia ja metallirakenteisia julkisivupellityksiä. Teemme ja uusimme piipunpellityksiä, jalkarännejä, tuplakouruja ja kattoluukkuja. Lisäksi teemme peltipaikkoja ja korjaamme vuotoalueiden pellityksiä. Saat meiltä myös sadevesikourut ja syöksyputket, myös kantikkaat syöksyputket onnistuvat. Kysy samalla myös kattoturvatuotteista.

Mikään peltityö ei ole peltisepillemme mahdoton haaste. Ratkaisemme vastaan tulevat ongelmat ja osaamme toteuttaa vaativatkin pellitystyöt. Meillä on tarvittaessa käytössä nostolava-auto, jonka avulla työt onnistuvat vaikeammassakin paikassa.

Toteutettu peltityö - peltiseppä Helsinki                Esimerkki peltisepän tekemästä pellitystyöstä Helsinki        kattohuolto, kattoremontti, peltityöt - peltisepän palvelut Helsinki

Vanhat kiinteistöt vaativat erikoisosaamista

Peltiseppämme työskentelevät usein Helsingin keskustan vanhoissa kiinteistöissä, joiden katot ja muut rakenteet ovat monimuotoisia ja vaativat erikoisosaamista. Esimerkiksi kattojen uniikit kupolit ja tornit ovat haastavia ja tuovat peltisepän työhön oman lisähaasteensa. Harva osaa enää nykyään tehdä peltiä laadukkaasti – Solvikin Kattohuollon peltiseppä tekee peltityöt ja uusii katot aina vahvalla ammattitaidolla ja osaamisella.

Peltiseppä arvostaa perinteitä

Peltiseppämme ovat peltialan ammattilaisia, jotka toteuttavat peltityöt vanhaan tyyliin perinteitä kunnioittaen – kattojen pellitykset, ikkunalistoitukset ja piipunpellitykset tehdään aina vanhojen rakennusperinteiden mukaisesti. Peltiseppä toteuttaa työt kiinteistöä ja sen ikää kunnioittaen.

Solvikin Kattohuolto – Monipuoliset palvelut

Peltiseppämme tekevät monipuolisia peltitöitä pääkaupunkiseudulla aina katoista julkisivuihin. Keväisin korjaamme usein talven jäljiltä syntyneitä syöksyjen ja sokkelipellitysten aurausvaurioita. Palveluihimme kuuluvat myös sadevesikourut, syöksyputket, jalkarännit, tuplakourut, kattoluukut, piipunpellitykset ja peltipaikat.

Ratkaisemme haastavat pellitykset ja vaativimmatkin kohteet rautaisella ammattitaidolla.

Verstaamme sijaitsee Helsingin Vartiokylässä – teemme verstaalla mittatilauspeltejä, ikkunapeltejä, kynnyspeltejä ja rakennuspeltiosia.

Tutustu referensseihin »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

040 579 8190
[email protected]
[email protected]

Solvikin Kattohuolto Oy – peltisepän työt ammattitaidolla ja kokemuksella!