Kattohuolto Helsinki

Solvikin Kattohuolto Oy on kiinteistöjen korjaukseen, kunnossapitoon ja lumenpudotukseen erikoistunut yritys. Toiminta-alueenamme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kourujen puhdistukset, kattopesut, lipputankojen huollot, kuntoraportit ja lumenpudotukset. Solvikin Kattohuolto tekee työt nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti – myönnämme työllemme aina takuun.

Meiltä saat aina palvelua, kun sitä tarvitset

Huoltoautomme ovat liikkeellä Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella koko ajan. Kiireellisissä tapauksissa saat meidät aina kiinni ja saavumme paikan päälle saman tien – palvelemme asiakkaitamme 24/7 myös viikonloppuisin. Kun tarvitset katon korjaus- tai huoltomiestä nopeasti, soita 040 579 8190.

Oma nostinkalusto

Meillä on nostinkalusto, jolla pääsemme aina 34 metriin asti. Myös nostinpalvelumme on käytössä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sinun ei tarvitse tilata nosturia ja työntekijää erikseen – alan ammattilainen toimittaa koneen paikalle ja tekee samalla vaadittavan työn.

kattohuolto Helsinki

Kattohuoltoa vuoden jokaisena päivänä

  • Kattohuollot ja -korjaukset
  • Sadevesijärjestelmien ja kourujen puhdistustyöt
  • Sadevesijärjestelmien kunnostukset
  • Kattomaalaukset ja -pinnoitukset
  • Peltikattojen asennukset
  • Kattoturvatuotteet ja niiden asennus
  • Kattopesut ja huoltopesut
  • Rakenteellisten syöksyjen kuvaukset

Kattohuollon tehtävät vaihtelevat jonkin verran vuodenajoittain. Keväisin kattohuolto pitää sisällään muun muassa jään ja lumen aiheuttamien vaurioiden korjaamista sekä sadevesikourujen putsaamista ja kunnostustöitä. Korjaamme myös myrskyvaurioita sekä muiden luonnonilmiöiden aiheuttamia vikoja. Kesäisin teemme kattojen maalaus- ja pinnoitustöitä, uusimme peltikattoja, maalaamme ikkunoita ja teemme julkisivun korjaustöitä. Syksyllä korjaamme mahdollisia vaurioita, pesemme kattoja sekä puhdistamme kouruja ja sadevesijärjestelmiä. Talvisin hoidamme lumet pois katoilta.

Palveluihimme kuuluivat myös kattojen huoltopesut sekä rakenteellisten syöksyjen kuvaukset. Tasakatoilla sadevesijärjestelmän vedenpoistoputket sijaitsevat talon sisällä, joten niiden kunto ja mahdolliset tukokset voidaan todeta vain ja ainoastaan kuvaamalla. Suoritamme myös haasteellisten paikkojen ikkunapesuja sekä lipputankojen korjauksia ja uusimisia Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla.

Kattohuolto Helsinki – ota yhteyttä ja kysy lisää

040 579 8190
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Palvelumme nopeus ja ammattitaito ovat valttimme!