Julkisivupesut Helsinki

Julkisivupesut pitävät rakennuksen pinnat puhtaina, estävät epäpuhtauksien imeytymistä sekä torjuvat sieni- ja sammalkasvustojen syntyä. Puhdas julkisivu lisää asumismukavuutta. Huollettu ja siisti julkisivu on merkki kiinteistön laadukkaasta kunnossapidosta. Julkisivupesut Helsinki – pidä julkisivusi siistinä!

Teemme työmme perusteellisesti ja huolellisesti. Pyrimme aina minimoimaan puhdistustyön haitat kiinteistön käyttäjille ja ohikulkijoille – työskentelemme myös öisin haastavissa Helsingin keskustan kiinteistöissä. Työ suoritetaan sopimuksen mukaisesti ja pysymme sovitussa aikataulussa.

Pesemme ja puhdistamme ammattikalustolla julkisivujen lisäksi kattoja, ikkunoita, parkkihalleja, sisäpihoja, katoksia ja parvekkeita. Käytössämme on oma nostinkalusto ja pesukalusto, josta painetta löytyy maksimissaan 700 bar ja 120 °C lämpöä.

Julkisivupesut Helsinki ja käytössä oleva kalusto

 • Laadukkaat pesuvälineet ja pesuaineet
 • Max 700 bar ja 120 °C
 • Nostolava-auto
 • Henkilönostin

Pesemme erilaisten kiinteistöjen ja rakennusten julkisivut. Julkisivun materiaali vaikuttaa pesuväline- ja pesuainevalintoihin – määritämme minkälaista pesua materiaali kestää ja mitä pesuaineita on mahdollista käyttää. Oikeat välineet ja pesuaineet puhdistavat julkisivun rakenteita vaurioittamatta. Henkilönostinkalustollamme korkeiden ja hankalien paikkojen puhdistus onnistuu helposti ja nopeasti.

Pesemme käytännössä ihan mitä tahansa kuten

 • Julkisivut
 • Katot
 • Ikkunat
 • Parkkihallit
 • Sisäpihat
 • Katokset
 • Parvekkeet

Julkisivupesujen lisäksi pesemme myös kattoja, parvekkeita, katoksia, lasikattoja sekä pihoja. Pesulla on mahdollista poistaa esimerkiksi Helsingin katukivistä, lastauslaitureilta ja bussipysäkeiltä purkat ja muut tiukkaan tallautuneet roskat.

Sekä omistaja että käyttäjät hyötyvät puhtaasta julkisivusta

Säännöllinen huoltopesu ylläpitää julkisivun kuntoa eikä lika pääse pinttymään pintamateriaaliin. Kun pinnat pidetään puhtaana, kiinteistön ilme pysyy siistinä ja herättää käyttäjissä sekä ohikulkijoissa positiivisia mielikuvia. Kiinteistössä on mukava vierailla ja oleskella. Julkisivun pesut torjuvat tehokkaasti sieni- ja sammalkasvustoja sekä estää epäpuhtauksien imeytymisen julkisivuun.

Siistit ja puhtaat pinnat pidentävät rakennuksen käyttöikää ja julkisivu pesut voivat säästää pitkällä aikavälillä merkittävästi korjaus- ja saneerauskustannuksia.

Teemme huoltomaalauksia

Jos julkisivu on päässyt huonoon kuntoon eikä pelkkä pesu enää riitä, on syytä tehdä huoltomaalaus. Solvikin Kattohuolto on julkisivujen ja kattojen monipuolinen ammattilainen – meiltä saat kaikki maalaus- ja pinnoituspalvelut.

Julkisivupesut Helsinki – ota yhteyttä

040 579 8190
[email protected]
[email protected]