Kattomaalaus

Katon maalaus suojelee kattoasi ja pidentää katteen elinkaarta. Katon maalaukseen ja sen kunnosta huolehtimiseen kannattaa panostaa – hyvin hoidettu ja tarpeeksi usein huoltomaalattu katto on lähes ikuinen. Solvikin Kattohuolto maalaa katot ammattitaidolla. Teemme töitä pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Kattomaalaus ja laadukkaiden pohjatöiden merkitys

Käytössämme ovat laadukkaat korkeapainepesurit (700 bar, 120 C°), jotka puhdistavat katon tehokkaasti epäpuhtauksista. Tärkeintä on, että puhdistustyön suorittaa alan ammattilainen asianmukaisella pesukalustolla ja puhdistusaineilla. Tällöin maalille saadaan hyvä tarttumispohja. Jos pohjatöitä ei ole tehty kunnolla, voi maalin tarttuvuus kärsiä. Kuten kaikessa maalauksessa, on pohjatyöt tehtävä kunnolla, jotta maalipinta on kestävä ja mahdollisimman pitkäikäinen.

Käytämme maalauksissa laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki maalit ja pinnoitteet. Itse maalauksen suoritamme sivellintä tai ruiskua käyttäen. Myönnämme työllemme aina takuun.

Voimme maalata talon sokkelista savupiippuun

Suoritamme koko talon kattavia maalausurakoita – Solvikin Kattohuolto Oy maalaa ja pinnoittaa kattojen lisäksi muun muassa julkisivuja, sokkeleita, savupiippuja ja moninaisimpia kohteita, missä tarvitaan korroosiosuojausta tai huoltomaalausta. Skaalamme on laaja – samoin ammattitaitomme. Julkisivupesu on hyvä suorittaa ennen julkisivun maalausta, jotta maali tarttuu kunnolla. Tarvittaessa myös peltiseppämme voi tehdä korjauksia ennen maalausta.

Käytössämme on henkilönostimia, joilla pääsemme suorittamaan maalaustöitä korkeissa ja vaativissakin kohteissa.

Meiltä haasteellisetkin maalaus- ja pinnoitustyöt

Suoritamme maalauksia myös haasteellisissa olosuhteissa. Voimme maalata paikoissa, joihin ei ole mahdollisuutta päästä nostokoriautolla tai telineillä. Maalaamme hankalia kulmauksia ja sisäpihojen nurkkia tarvittaessa köysistä roikkuen. Haasteellisuus ei ole este työn suorittamiselle – haasteet on tehty ratkaistaviksi.

Pidä huolta katostasi – hyvin hoidettu katto on lähes ikuinen

Katon maalaus (kattomaalaus) suojelee katetta ja pidentää katon elinikää. Solvikin Kattohuolto Oy tekee kattomaalausten lisäksi myös katon huolto- ja korjaustöitä.

Kattohuoltopalveluihimme kuuluvat mm.

  • Kourujen ja sadevesijärjestelmien puhdistustyöt
  • Sadevesijärjestelmien kunnostukset
  • Kattopesut ja huoltopesut
  • Rakenteellisten syöksyjen kuvaukset
  • Lumenpudotukset
  • Vuosihuoltosopimukset

Puhdistamme ja kunnostamme kouruja ja sadevesijärjestelmiä. Pesemme kattoja ja muun muassa haasteellisissa paikoissa sijaitsevia ikkunoita. Korjaamme lumen ja jään vaurioittamia kattoja. Talvisin hoidamme myös kattojen lumenpudotukset.

Kattomaalaus Helsinki – ota yhteyttä

040 579 8190
[email protected]
[email protected]